• Localitate selectată

Termenii și Condiții

Site-ul foodie https://foodiebucatarul.ro/ este denumirea comercială a Foodie Bucatarul S.R.L, CIF 48674643, J5/2138/2023 Oradea

Sat Hidiselul de Jos, Comuna Hideselul de Sus, Nr 83, Judet Bihor, numit pe parcursul acestor termeni și condiţii: Foodie.

Folosirea acestui website, a serviciilor conținute în el, este gratuită sub rezervă respectării de către vizitatori a acestor termeni și condiții. Că vizitator și deci utilizator al website-ului https://foodiebucatarul.ro/ sunteți de acord să respectați aceste reguli și veți fi în exclusivitate răspunzător pentru tot ceea ce întreprindeți în legătură cu https://foodiebucatarul.ro/.

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment structura, conținutul și serviciile oferite de site-ul https://foodiebucatarul.ro/ și suspendarea acestuia cu sau fără o înștiințare prealabilă.

Regulile de utilizare a website-ului https://foodiebucatarul.ro/ pot fi modificate în orice moment, fără o anunțare prealabilă a utilizatorilor, iar întrucat aceste reguli sunt oricând accesibile pe site, dumneavoastră vă revine responsabilitatea să le cunoașteți și să le respectați.

Aceste reguli statuează modul de folosire de către utilizatori a website-ului https://foodiebucatarul.ro/, iar relațiile sau eventualele probleme ce pot apărea sunt guvernate de legi aplicabile în România.

2. Dreptul de proprietate

 

Livrarea bunurilor și serviciilor achiziționate de pe acest site sunt destinate exclusiv pentru uz personal. Fiecare client răspunde de bunurile achiziționate și garantează că nu sunt pentru revânzare.

Anumite produse de pe site-ul Foodie sunt destinate pentru anumite categorii de varstă. Trebuie să verificați că produsul pe care-l comandați este potrivit destinatarului.

Atunci când plasați o comandă pe acest site, vi se poate cere să furnizați o adresă de email și parolă. Trebuie să vă asigurați că vă păstrati în sigurantă combinația acestor detalii și că păstrati confidențialitatea acestor informații.

Compania SC TINA CATERING CONCEPT va luca toate măsurile posibile pentru a păstra detaliile comenzilor dumneavoastră și securitatea plătii. Nu suntem răspunzători pentru orice pierdere pe care o puteți suferi dacă un terț achizitionează accesul neautorizat la datele pe care le furnizați în momentul accesării sau comandării pe site.

Orice comandă pe care ne-o plasați este conditionată de disponibilitatea produselor, de capacitatea livrării și de acceptul nostru și al partenerului nostru. În cazul unei comenzi online, vă vom trimite o confirmare a primirii mesajului prin email. Această confirmare email va fi produsă în mod automat, astfel veți obține confirmarea detaliilor comenzilor dumneavoastră. În cazul în care un detaliu este incorect, trebuie să ne informați imediat cu privire la acesta. Faptul că ați primit o confirmare automată nu inseamnă neapărat că fie noi sau partenerul asociat vom fi capabili să onorăm comandă. Odată ce am trimis emailul de confirmare, vom verifică disponibilitatea și capacitatea de livrare.

3. Costuri și plăți

Orice contract pentru oferta de livrare de pe acest site este încheiat între dumneavoastră și Foodie, veți avea în vedere faptul că trebuie să aveți grijă la furnizarea detaliilor cu privire la comanda dumneavoastră, plus garantarea că aceste detalii sunt corecte și complete la momentul comenzii. De asemenea, trebuie să existe garanția faptului că există fonduri suficiente pentru a se face plata.

Toate prețurile listate pe site sunt corecte la momentul publicării, cu toate acestea ne rezervăm dreptul de a le modifica în viitor. Prețurile includ taxele relevante de vânzare și taxele de livrare. Ne rezervăm dreptul de a modifica produsele și serviciile disponibile spre vânzare pe site și de a opri listarea partenerilor, bunurilor și serviciilor.

Toate prețurile sunt listate pe site și sunt corecte la momentul publicării, cu toate acestea ne rezervăm dreptul de a le modifica în viitor.

Prețul total al comenzii de bunuri și servicii, inclusiv taxele de livrare și alte cheltuieli vă vor fi afișate pe site în momentul plasării comenzii. Plata integrală trebuie să se facă pentru toate bunurile expediate și pentru toate serviciile furnizate. Plata poate fi făcută în numerar sau dacă este posibil pe site, prin plată online.

Dacă alegeți plata online, plata trebuie făcută înaintea livrării comenzii. Pentru a se asigura un sistem securizat de cumpăraturi online, detaliile cardului dumneavoastră de debit/credit vor fi criptate pentru a preveni posibilitatea de a fi citite de către cineva. De asemenea, banca dumneavoastră emitentă a cardului a cărui posesor sunteți poate efectua controale de securitate și vă poate confirma plasarea comenzii.

Procesarea tuturor plăților electronice efectuate de către client este realizată de Procesatorul Serviciilor de Plată, o instituție autorizată de plată care poate oferi servicii de plată în conformitate cu prevederile Directivei 2007/64/CE privind serviciile de plată pe piața internă și Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 113/2009 privind serviciile de plată.

Foodie nu prestează niciun serviciu aflat sub incidența Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.113/2009 privind serviciile de plată, orice astfel de servicii fiind subcontractate către și efectuate de instituții autorizate de plată.

4. Livrarea

Durata livrării comenzii este aproximativă și poate varia. Comanda va fi livrată la adresa indicată de către dumneavoastră la momentul plasării comenzii.

Toate comenzile vor fi livrate de către un curier în măsură. Noi și partenerii asociați vom depune tot efortul pentru a livra în termenul precizat, cu toate acestea, nu vom fi răspunzători pentru orice prejudiciu adus de întârzierea livrării comenzii. Dacă comanda nu este livrată în timpul estimat, vă rugăm contactați prima dată restaurantul în speță. Ne puteți contacta și pe noi prin telefon sau email și noi vom depune toate eforturile în încercarea să primiți comanda cât mai repede posibil.

În cazul neacceptării livrării comenzii la timpul pentru care se preconizează sau în imposibilitatea noastră de a livra la timpul cuvenit din cauza incapacității de a oferi instrucțiuni adecvate sau autorizări, atunci aceste comenzi vor fi considerate a fi livrate către dumneavoastră și implicit, toate riscurile și responsabilitatea în legătură cu astfel de comenzi vor fi plasate asupra dumneavoastră. Orice depozitare, asigurare sau alte costuri pe care le suportăm ca urmare a incapacității de livrare va fi responsabilitatea dumneavoastră și va trebui să ne despăgubiți integral pentru astfel de costuri.

Trebuie să vă asigurați că la momentul livrării bunurilor, inclusiv accesul în cazul în care este necesar, a fost pusă în aplicare livrarea în condiții de siguranță ale acestor mărfuri. Nu putem fi responsabili pentru nicio pagubă, cost sau cheltuială asociată acestor bunuri sau ipotezei în care acestea apar ca rezultat al incapacității de a asigura accesul adecvat sau condițiile livrării.

Partenerii asociați se ocupă de pregătirea comenzii, de livrarea comenzii dumneavoastre la locul solicitat, de livrarea acesteia în timpul confirmat și de informarea dacă există probabilitatea nerespectării timpului de livrare estimat.

Compania și restaurantele asociate nu vor fi răspunzătoare față de dumneavoastră pentru orice pierderi, datorii, costuri, daune sau cheltuieli care decurg din livrarea cu întârziere.

Vă rugăm să aveți în vedere probabilitatea partenerilor asociați de a nu putea onora comenzile în anumite locații. În astfel de situațiii, noi sau partenerii asociați, vă vom informa folosind datele de contact pe care ni le

furnizați atunci când se face comanda și se procedează la anularea respectivei comenzi sau se asigură livrarea la o adresă alternativă.

5. Anulări comenzi

În cazul anulării unei comenzi, trebuie să notificați imediat prin telefon transmițând numărul comenzii. Dacă se acceptă anularea, nu se aplică nicio taxa de anulare. Dacă se refuză anularea comenzii, din cauza faptului că livrarea a fost complet pregătită și/ sau personalul de livrare a fost deja expediat, comanda nu poate fi anulată. Comenzile deja expediate nu vor fi rambursate.

Putem anula un contract dacă produsul nu este disponibil pentru orice motiv. Vă vom anunța dacă este cazul și vă vom returna orice plată pe care ați făcut-o.

În cazul în care anularea a fost făcută în timp și în același timp restaurantul a acceptat anularea comenzii, vă vom returna sau recredita debitul dumneavoastra cu suma totală în termen de 14 zile, care include taxa de livrare inițială ( dacă este cazul ) pe care ați plătit-o pentru livrarea de bunuri și servicii.

6. Informații

În cazul în care vom solicita informații de la dumneavoastră pentru a asigura livrarea bunurilor și serviciilor sunteți de acord să ne furnizați informații corecte și complete.

Dumneavoastră ne autorizați să folosim, să stocăm sau să procesăm informații personale, în scopul de a oferi livrarea bunurilor și serviciilor și pentru serviciile de marketing și în scopuri de control. Astfel se pot dezvălui anumite informații personale unor terțe părți selectate în cazul în care considerăm că serviciile acestor terțe părți pot fi de interes pentru dumneavoastă sau în cazul în care acest lucru este cerut de lege sau în scopul asigurării livrării de bunuri și servicii. Mai multe informații pot fi găsite in Politica noastră de confidențialitate.

Aveți dreptul de a solicita o copie a informațiilor personale pe care le deținem de la dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați dacă doriți să solicitați aceste informații.

7. Reclamații

Pentru orice nerespectare a acestui set de reguli, observație, plângere sau problemă legată de Foodie vă rugăm să ne scrieți la adresa [email protected]

8. Limitarea datoriilor

Responsabilitatea a fost luată pentru a se asigura că informațiile disponibile pe website sunt corecte și fără erori. Ne cerem scuze pentru eventualele erori sau omisiuni care ar putea apărea. Nu putem garanta că utilizarea site-ului va fi fără erori sau potrivit scopului în timp util, defectele vor fi corectate sau serverele sunt lipsite de viruși sau de asemenea nu putem garanta întreaga funcționalitate, acuratețea și fiabilitatea site-ului și nu oferim nicio garanție, expresă sau implicită în legatură cu îndeplinirea obiectivului sau corectitudinii.

Prin acceptarea acestor termeni de utilizare, dumneavoastră sunteți de acord să ne scutiți de orice răspundere care rezultă din utilizarea informațiillor de la terțe părți sau din utilizarea oricăreri terțe părți a website- ului sau din consumul alimentelor sau băuturilor ale unui restaurant asociat.

Nu suntem răspunzători de orice datorie față de dumneavoastră pentru furnizarea de produse și servicii decât în măsura permisă de legislația aplicată.

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele întârzieri, erori, omisiuni sau pierderi de informații transmise, viruși sau alte programe distructive transmise calculatorului personal prin intermediul site-ului nostru.

Nu vom fi trași la răspundere pentru orice eșec sau întârziere în executarea serviciilor sau furnizarea produselor în cazul în care apar probleme ca urmare a oricărui act sau omisiune, care este în afara controlului nostru, precum evenimente inevitabile sau acțiuni ale părților terțe.

Dacă ne-am angajat în a furniza comenzi identice sau similare la mai mulți clienți și suntem împiedicați de la îndeplinirea în totalitate a obligațiilor noastre ca urmare a unui caz de forță majoră, ne putem decide care dintre comenzi le vom onora și în ce măsură.

Produsele comercializate de noi sunt prevăzute doar pentru uzul intern privat și al consumatorului. Prin urmare, nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice pierdere indirectă, pierderi de date, pierderi de venituri sau profit, daune materiale sau pierderea unor terțe părți care decurge din utilizarea site-ului sau din achiziționarea oricărui produs sau serviciu oferit de noi.

Ne-am luat toate măsurile rezonabile pentru a preveni frauda pe internet și pentru a asigura că toate datele colectate de la dumneavoastră sunt stocate în siguranță pe cât posibil. Cu toate acestea, nu putem fi trași la răspundere în cazul extrem de abuz al serverelor noastre securizate sau cele ale terților.

Toate prețurile sunt în RON. TVA-ul este inclus în cazul în care este indicat.

Noi putem subcontracta orice parte sau părți din serviciile și bunurile pe care le oferim și ne atribuim orice parte sau părți din drepturile noastre în

temeiul acestor termeni și condiții fără consimțământul dumneavoastră și fără vreo obligație de a vă notifica.

Noi putem modifica Termenii și Condițiile în orice moment fără o eventuală notificare.

Plata trebuie să fie făcută la momentul comenzii cu cardul de credit sau la momentul livrării, prin numerar. Imposibilitatea de a plăti la timp va conduce la anularea comenzii.

A nu se folosi niciun sistem automat sau program în legătură cu site-ul nostru.

A nu se prelua orice informație de identificare personală de pe site, a se utiliza sistemele de comunicare oferite de site-ul web în scopul solicitărilor comerciale, a se solicita pentru orice motiv, orice utilizator al site-ului sau a se publica/distribui orice voucher sau cod in legătură cu website-ul.

Termenii și condițiile împreună cu politica de confidențialitate, orice formular de plată și instrucțiunile de plata constituie întregul acord între părți. Niciun alt termen exprimat sau implicit nu ar trebui să facă parte din acest acord. În cazul unui conflict între termenii și condițiile și orice alt termen sau altă prevedere de pe site, acești termeni și condiții vor prevala.

Dacă orice termen sau condiție ale acordului nostru vor fi considerate invalide, ilegale sau inaplicabile, părțile convin ca respectivele termene sau condiții să fie eliminate, iar acordul va rămâne în vigoare fără acestea.

Acești termeni și condiții și acordul nostru vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România. Părțile la prezentul regulament se supun jurisdicției exclusive ale instanțelor din România.

Nicio întârziere sau eșec din partea noastră pentru a asigura respectarea drepturilor sau a remedierilor în temeiul acordului va constitui o renunțare din partea noastră a unor astfel de drepturi sau remedieri, exceptând faptul în care derogarea este confirmată în scris.

Acești termeni și condiții și un contract (și toate obligațiile noncontractuale care decurg din sau sunt în legătură cu acestea) vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România. Ambele părți se supun jurisdicției non-exclusiviste instanțelor din România. Toate relațiile, corespondența și contactele dintre părți trebuie efectuate în limba română.

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESARĂ CITIREA ȘI ACCEPTAREA ACESTOR REGULI ÎN TOTALITATEA LOR. VIZITAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ ÎNȚELEGEȚI, SUNTEȚI DE ACORD ȘI AȚI ACCEPTAT TERMENII ȘI CONDIȚIILE MENȚIONATE ÎN ACEASTĂ PAGINĂ.

0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău este gol
    Înapoi