• Localitate selectată

Cum funcționează?

1Primești lista de comenzi

Îți trimitem cu o zi înainte lista comenzilor, cu detalii despre plată și adresele de livrare

Meniurile sunt cu precomandă și 90% plătite online cu cardul

Abonamentele pe 5 și 10 zile sunt cele mai populare, așadar, avem comenzile și necesarul pentru fiecare săptămână în avans.

2Prepari meniurile

Pe baza Rețetelor Foodie, întocmite de către Chef Bogdan Vandici, pe care le primești după semnarea contractului. Acestea includ ingredientele, gamajul și modul de preparare.

Reducem risipa alimentară gătind doar meniurile comandate

Meniurile se țin în camera frigorifică și se livrează dimineața reci

3Livrezi a doua zi

Meniurile se livrează între orele 07:00 - 10:30 în orașul în care ați francizat și în zonele limitrofe ale acestuia.

Curierii primesc cu o zi înainte SMS cu link-ul către aplicația de livrări, cu ruta de livrare optimizată pentru fiecare curier.

După livrare primim feedback din partea clienților

De ce aleg clienții Foodie

Meniuri verificate de nutriționist licențiat

Conținut optim de macronutrienți

Aport nutrițional dens

Maxim 600 kcal

Calculator de calorii

Valori calorice pentru fiecare meniu

Configurare meniu în funcție de numărul de calorii dorit

Opțiuni pentru diete speciale

Meniurile se pot combina între ele

Povestea noastră

Foodie este o firmă de catering care livrează meniul pentru toată ziua (mic dejun, supă, felul 2, desert și cină) cu 4 variante pentru fiecare preparat. Noi l-am denumit Meniu Full Day.

În primele 10 luni de activitate, firma a avut o cifră de afaceri de peste 1 000 000 Lei, urmând ca în doar primele 4 luni din 2022 să atingem deja această cifră de afaceri.

Momentan suntem prezenți în Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea prin bucătărie proprie. Ne dorim extinderea la nivel național prin colaborări de succes, inclusiv în orașele menționate anterior, astfel încât noi să ne concentrăm strict pe marketing și dezvoltare în zona ta de activitate.

Avantajul major în colaborarea cu Foodie este că meniurile noastre sunt pre-comandate cu minim o zi înainte, reducând astfel risipa alimentară. În plus, 90% dintre clienții Foodie aleg plata cu cardul, astfel majoritatea încasărilor se percep înainte de livrarea meniurilor.

Cât mă costă franciza?

Taxa de Franciză pornește de la 1000 € în funcție de numărul de locuitori din orașul tău. Această taxă se plătește o singură dată.

5% din vânzări, procent perceput de către francizor, mentenanță site, personal relații cu publicul, mentenanță aplicație livrări

10% din vânzări, procent care va fi distribuit către departamentul de marketing. Din acest procent: 2% reprezintă costul serviciului de marketing, 5% sunt alocați bugetului pentru orașul tău, iar 3% bugetului la nivel național.

Întrebări frecvente

Zero INVESTIȚIE
Francizăm doar celor care dețin deja un restaurant, meniurile sunt concepute astfel încât să fie gătite cu ajutorul cuptorului, al aragazului și a friteuzei. De asemenea, dacă nu dispuneți de aparatul de înfoliat cu termo-sudare, vi-l punem la dispoziție în regim de comodat.

Meniurile se pot găti oricând după ora 12, atât în timpul zilei cât și noaptea. Meniurile trebuie sa fie gata de livrare la ora 7 dimineața, în următoarea zi.

Materia primă o puteti acizitiona atat de la furnizori actuali cu care colaborati, cat si de la furnizori cu care noi am negociat la nivel national un discount avanatjos pe care il puteti folosi atat pentru meniurile Foodie, cat si pentru meniul a la carte al restaurantului vostru.

In orașele mici, de exemplu cu sub 30 000 de locuitori, preconizăm o medie de 10 comezi/zi. Acestea reprezintă un venit de 600 lei/zi și 12000 lei/ lună. Comenzile se pot pregăti cu personalul restaurantului tău, în intervalul 13:00 -18:00, în care activitatea restaurantelor este considerabil redusă. Astfel, costul pregătirii comenzilor Foodie va fi redus de asemenea.

1. Să deții un restaurant.
2. Vechime în antreprenoriat de minim 3 ani și minim 1 an în domeniul HORECA.
3. Să fii organizat și deschis către noi oportunități.

Aplică acum: alegem un singur partener pentru fiecare oraș!

   Cât ești dispus să oferi pentru taxa de franciză din orașul tău
   Sau suna la 0748 771 316
   0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău este gol
    Înapoi