• Localitate selectată

Povestea noastră

Deși trăim în secolul vitezei și totul se petrece într-un ritm alert, putem în continuare să dăm valoare timpului pe care îl avem. Pauzele din maratonul zilnic sunt foarte importante, iar o masă copioasă, de care să te bucuri cu adevărat trebuie să fie plină de gust și prospețime. Așa a luat naștere Foodie- bucătarul tău personal. Ne-am dorit să combinăm pasiunea acerbă pentru gastronomie cu ritmul alert al vremurilor noastre, iar această misiune pune bazele întregii noastre activități.

Pentru că știm că majoritatea oamenilor își pun în fiecare zi întrebarea: „Azi ce mănânc?”, noi am creat meniuri simple și avantajoase. Propunerea noastră este un meniu Full Day, pentru o zi sau pentru o săptămână, unde ai 3 variante de alegere pentru fiecare masă.

Schimbăm meniul frecvent și venim cu mese variate în fiecare săptămână pentru ca tu să nu te plictisești de aceleași feluri de mâncare.

Foodie este locul unde aromele delicioase, ingredientele proaspete și priceperea bucătarilor se completează perfect. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt! Doar încearcă meniul Full Day pentru o zi și o să te convingi singur!

0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău este gol
    Înapoi