• Localitate selectată

Cum particip?

🎁 Tombolă 🎁 Dorești un Apple iPhone 13 ? Servește masa cu Foodie și poți să-l câștigi! 🥳
Ce trebuie să faci ca să participi la tombolă?

👉 Like & Share acestei postări
👉 Like paginii noastre de facebook Foodie Bucătarul
👉 Comentează cu textul "Particip"
👉 Plasează minim o comandă pe perioada concursului

Dacă ești unul din clienții noștri fideli, șansele tale cresc. Comandă ca și până acum săptămână de săptămână meniurile tale preferate și automat ai mai multe șanse de a fi norocosul câștigător. Atât e de simplu 🥳
Regulamentul concursului poate fi vizualizat pe pagina https://foodiebucatarul.ro/regulament-tombola-iphone-13/
Perioada de desfășurare a tombolei este din 16.01.2022 până în 01.03.2022
Mult succes! 🤩

Regulament tombolă Foodie

ORGANIZATOR:
Concursul organizat pe pagina de Instagram Foodie.bucătarul și pe pagina de Facebook Foodie Bucătarul tău Personal este conceput şi administrat de către TINA CATERING CONCEPT SRL. Concursul se va desfăşura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toţi participanţii. Regulamentul oficial în cauză este întocmit şi făcut public, conform legislaţiei aplicabile în România.

LOCUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI:
Concursul este organizat şi se desfăşoară pe pagina de Instagram: Foodie.bucătarul, pe pagina de Facebook: Foodie Bucătarul tău Personal și pe websiteul https://foodiebucatarul.ro
. Pentru a participa la acest concurs, este necesar să aveţi cont de utilizator pe site-ul www.instagram.com și www.facebook.com, să locuiți România, mai precis în Oradea, Arad, Timișoara, Florești (Cluj) sau ClujNapoca.

PERIOADA DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI ȘI DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORULUI:
Concursul se va desfășura în perioada 16.01.2022 și 01.03.2022. Câștigătorii vor fi aleși pe data de 01.03.2022 aleatoriu cu ajutorul websiteul www.Random.org. Se extrage un singur castigator in urma verificarii indeplinirii tuturor conditiilor acestui concurs.

ÎNSCRIEREA ÎN CONCURS:
Pentru a participa la concursul organizat, participanţii trebuie:

Să plaseze minim 1 comandă pe websiteul organizatorului, www.foodiebucatarul.ro, în perioada concursului
Să dea like + share postării de concurs, pe Facebook sau de pe Instagram, postarea va fi pinned ca principală
Comentariu cu textul „PARTICIP” postării de pe Facebook sau pe Instagram
Să dea FOLLOW la pagina de Instagram Foodie.bucătarul
Să dea FOLLOW la pagina de Facebook Foodie bucatarul tau personal

Organizatorul îşi rezevă dreptul de a şterge comentariile obscene sau alt gen de texte care promovează violenţa, limbaj neadecvat sau apartenenţe politice etc. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu valida înscrierea în concurs a ultizatorilor ce nu respecta cerinţele concursului. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a elimina de pe pagina intervenţiile şi utilizatorii care generează conversaţii neconforme referitoare la concurs, ignorând prevederile prezentului regulament sau având în mod repetat solicitări în afară prevederilor prezentul regulament. Un participant poate fi descalificat (prin opţiunea de ştergere a informaţiilor publicate de utilizator) în orice moment dacă Organizatorul observă orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul şi prezentul regulament. Organizatorul consideră înscrierea la concurs ca o acceptare implicită a acestui regulament şi consideră orice date cu privire la participant adevărate şi corecte. În cazul descoperirii oricăror neconcordanţe referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare validă.

DREPTUL DE PARTICIPARE:
Poate participa la acest concurs orice persoană fizică indiferent de sex, naţionalitate sau religie, care indeplineste varsta minima (18 ani). Prin excepţie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum şi soţul/soţia şi rudele de gradul I şi II ale acestora. De asemenea câștigătorul trebuie să fie în orașele în care Foodie bucătarul tău personal își desfășoară activitatea, respectiv Oradea, Timișoara, Cluj-Napoca, Florești (Jud. Cluj) si să participe la evenimentul organizat de Foodie bucătarul pentru a primi premiul.

PREMII:
Premiul concursului consta într-un Apple iPhone 13. Premiul poate fi acordat doar in timpul evenimentului. Daca castigatorul nu participa la eveniment, rezulta pierderea premiului neexistand posibilitatea de a-l revendica in alta perioada. În cadrul acestui concurs, nu este posibilă înlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia în bani. Dacă persoanele declarate câştigătoare nu confirmă primirea informaţiilor despre câştig şi nu trimit datele de verificare a identităţii lor și datele necesare pentru revendicarea premiului, conform indicaţiilor organizatorului în momentul afişării câştigătorului în termen de maximum 48 de ore de la data afişării rezultatului concursului, premiul câştigat de persoana în cauză va fi anulat.

LITIGII:
Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă. Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere cu privire la nefuncţionarea reţelelor de telefonie fixă şi/sau mobilă sau a reţelelor de Internet. Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informaţii false sau eronate. Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncţionalităţi în derularea concursului ca urmare a acţiunilor unor unor terţi cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai reţelelor de telecomunicaţii sau alţii asemenea. Organizatorul îşi rezervă dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, dacă va considera că acesta este licenţios, indecent sau are caracteristica vulgara. Organizatorul îşi asumă responsabilitatea numai în ceea ce priveşte acordarea premiilor. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a şterge postari ce lezează imaginea companiei sau a concurenţilor înscrişi, în mod direct sau prin asociere. Organizatorul nu este răspunzător sub nici o formă pentru conţinutul generat şi pentru utilizatorii înscrişi în acest concurs, ori pentru consecinţele care decurg din acesta acţiune.

REGULAMENTUL CONCURSULUI:
Participarea la acest concurs implică acceptarea irevocabilă şi necondiţionată a prevederilor prezentului Regulament şi obligativitatea respectării acestora. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament, în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiţia anunţării modificărilor pe pagina de Instagram si Facebook. Modificările/formă modificată a Regulamentului intră în vigoare imediat după publicarea online. Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România. În cazul nerespectării prezentului regulament/concurs, premiile câştigate nu se vor acorda.

CONTACT:
Pentru mai multe informaţii referitoare la concurs, vă rugăm să ne scrieţi la e-mail [email protected]

0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău este gol
    Înapoi