• Localitate selectată

Campania Foodie bucătarul: În Decembrie donăm un leu Asociației Little People, la fiecare 10 share-uri!

Asociația Little People s-a născut din dorința de a oferi fiecărui copil și adolescent bolnav de cancer sprijinul de care are nevoie.

Organizația are ca principal scop îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului. Acest scop este îndeplinit prin diferite programe care se desfășoară în spitalele de oncologie, prin grupuri și campanii pentru copiii și adolescenții bolnavi de cancer, și nu în ultimul rând prin diferite proiecte de îmbunătățire a secțiilor de Oncologie Pediatrică din spitalele din România.

Pentru ca toate acestea să fie posibile sunt desigur necesare fonduri care să permită punerea în aplicare a proiectelor. Acum poți ajuta și tu prin campania organizată de către Foodie bucătarul, împreună cu Asociația Little People.

Ce trebuie să faci?

E simplu: dai share (distribuire) la postarea campaniei de donații, cu textul: Distribui această postare pentru că îmi pasă și vreau să ajut și eu!

Fiecare al 10-lea share unic al postării înseamnă 1 Leu donat de către Foodie în fondul Asociației Little People. Sperăm ca această campanie să fie cât mai vizibilă pentru a aduna o sumă cât mai mare pe care Foodie bucătarul o va dona ONG-ului.

Dă share, ajută și tu!

0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău este gol
    Înapoi