• Localitate selectată

Regulament Concurs Online Foodie

Cum particip?

 1. Creaza-ti cont pe site-ul www.foodiebucatarul.ro si fii clientul nostru
 2. Urmareste-ne pagina de Instagram Foodie bucatarul tau personal
 3. Posteaza un story pe Instagram cu meniul comandat din ziua respectiva
  NU UITA SA NE DAI TAG
 4. Trimite-ne o captura de ecran cu postarea in care suntem etichetati
 5. La o comanda ai dreptul la o singura inregistrare la concurs
 6. Asteapta jurizarea si sansa la unul din premiile noastre zilnice !!!
 7. Castigatorii vor fi anuntati pe paginile noastre zilnic la ora 18 :00

Organizator:

Concursul organizat pe pagina de FACEBOOK este conceput si administrat de catre SC TINA CATERING CONCEPT S.R.L.. Concursul se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Regulamentul oficial este intocmit si facut public, conform legislatiei aplicabile in Romania.


Locul de desfasurareal concursului :

Concursul este organizat si se desfasoara pe pagina de Facebook Foodie bucatarul tau personal. Pentru a participa la acest concurs, este necesar sa aveti un cont de utilizator pe site-ul www.foodiebucatarul.ro completat cu o adresa de e-mail valida si nume/prenume reale, similare cu cele din cartea de identitate.


Perioada de desfasurare a concursului:

Perioada de desfasurare va fi afisata pe pagina oficiala de Facebook a companiei.

Mecanismele de castig sunt :

 • Prin selectia celei mai bune postari in care avem tag a paginii Foodie bucatarul tau personal si apare mancarea comandata de tine din ziua respectiva.

 


Inscrierea in concurs:

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie :

 • Sa detina un cont de utilizator pe site-ul foodiebucatarul.ro
 • Sa fie fani ai paginii Foodie bucatarul tau personal
 • Sa acceseze pagina concursului si sa urmeze instructiunile descrise pentru a participa.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge comentariile obscene sau alt gen de comentarii care provoaca violenta, limbaj neadecvat sau apartenente politice. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea in concurs a utilizatorilor care nu respecta cerintele concursului. Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina de pe pagina interventiile si utilizatorii care genereaza conversatii neconforme referitoare la concurs, ignorand prevederile prezentului regulament sau avand in mod repetat solicitari in afara prevederilor prezentului regulament.

Prin inscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garanteza ca are varsta minima de 18 anisi ca poate dovedi ulterior cu acte.

Un participant poate fi descalificat (prin optiunea de stergere a informatiilor publicate de utilizator) in orice moment daca Organizatorul observa orice fel de comportament considerat nepotrivit in raport cu concursul si prezentul regulament. Organizatorul considera inscrierea la concurs ca o acceptare implicita a acestui regulament si considera orice date cu privire la participant adevarate si concrete.

In cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare valida.


Dreptul de participare:

Poate participa la concurs orice persoana fizica care are varsta minima de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie. Prin exceptie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatorice, precum sotul/sotia si rudele de gradul I si II al acestora.


Premii

Premiile acordate sunt descrise  in imaginea utilizata pentru promovarea concursului, mai exact premiul I-300 lei, premiul II-200 lei si premiul III-100 lei. Aceste premii vor fi acordate zilnic pe toata perioada concursului.

Castigatorul va fi contactat de catre Foodie bucatarul tau personal prin mesaj privat pe contul de Facebook.

Daca persoanele declarate castigatoare nu confirma primirea informatiilor despre castig si nu trimit datele de verificare a identitatii lor, conform indicatiilor organizatorului in momentul afisarii castigatorilor in termen de maximum 48 ore de la data afisarii rezultatului concursului, premiile castigate de persoanele in cauza vor fi anulate.


Protectia datelor personale

Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la :

 • Colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor privind contul personal de Facebook , a adrresei de e-mail pe care candidatii o folosesc pentru a valida inscrierea in concurs precum si a datelor oferite in acest scop. Castigatorii isi dau, de asemenea acordul sa furnizeze date cum ar fi, dar fara a se limita la :nume/prenume, varsta, ocupatia, nr de telefon, adresa de e=mail, orasul din care provine, etc si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii premiilor stabilite in prezentul Regulament.
 • Stocarea acestor date si poze, prelucrarea lor si in alte scopuri decat cele anterior mentionate, respectiv :reclama, marketing si publicitate.

Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Castigatorului si le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament.

Participantii au dreptul sa refuze, in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele pe care le-au furnizat in legatura cu participarea la concurs sa fie prelucrate in scop de marketing direct sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. Participantii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor cu caracter personal in orice moment, din motive intemeiate si legate de situatia personala.

Participantii au, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile si completarile ulterioare), dreptul de informare, dreptul la acces la date, dreptul la opozitie, dreptul de interventie  asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei.


Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila.

Organizatorul nu isi va asuma nici o raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra premiilor castigate de catre participanti.

Organizatorul nu isi asuma nici o raspundere cu privire la nefunctionarea retelelor de telefonie fixa si/sau mobila sa a retelelor de internet.

Organizatorul isi rezerva dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, daca va considera ca acesta este licentios sau indecent.

Organizatorul isi asuma responsabilitatea numai in ce priveste acordarea premiilor.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge postari ce lezeaza imaginea companiei sau a concurentilor inscrisi, in mod direct sau prin asociere.

Organizatorul nu este raspunzator sub nici o forma pentru continutul generat si pentru utilizatorii inscrisi in acest concurs, ori pentru consecintele care decurg din aceasta actiune.


Regulamentul concursului

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.foodiebucatarul.ro la sectiunea «Concurs ».

Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.

Organizatorul isi reverza dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului Regulament, in masura in care se va impune acest lucru, cu conditia anuntarii modificarilor pe pagina de Facebook. Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra in vigoare imediat dupa publicarea online.

Regulamentul Concursului este intocmit in conformitate cu legile din Romania.

In cazul nerespectarii prezentului regulament/concurs, premiile castigate nu se vor acorda.


Contact

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti pe pagina de Facebook sau la e-mail :  [email protected]

0
  Coș de cumpărături
  Coșul tău este gol
  Înapoi